Tips & ideeën

Super dat je ook in actie komt voor KidsRights en zo samen met ons de wereld in beweging brengt!


Er zijn diverse manieren om geld in te zamelen en sponsoren te zoeken. Zo kun je alle vrienden, familie, buren en andere kennissen en bekenden vertellen over KidsRights en jouw actie en vragen om hun bijdrage te leveren door jou te steunen met een sponsorbedrag.

Verder kun je ook in actie komen en zo geld ophalen voor KidsRights. Bijvoorbeeld…

Deel jouw actie met de persoonlijke actie link op social media en vraag jouw contacten om te delen, liken en vooral om te steunen hen jou te steunen.

Start een actie

Vraag het promotiemateriaal van KidsRights aan. De donatiebox, poster en flyers kunnen altijd helpen en jouw verhaal kracht bij zetten.

Start een actie

Organiseer een bingo, loterij of veiling. Vraag bijvoorbeeld familie, buren of vrienden of ze nog speciale spullen hebben die ze daarvoor willen geven of maak zelf iets moois. 

Start een actie

Zet jouw netwerk in voor extra steun. Misschien wil jouw baas of een bedrijfspartner het door jou opgehaalde bedrag wel verdubbelen.

Start een actie

Benader de regionale krant of radio. Zij zijn altijd op zoek naar bijzondere verhalen. Leuke aandacht voor jouw actie én voor KidsRights.

Start een actie

Betrek je sponsoren en blijf met hen in contact. Stuur hen updates, bedankt hen voor hun steun en vergeet hen ook niet op de hoogte te stellen en te bedanken na afloop van jouw actie.

Start een actie

Doe een ‘heitje voor een karweitje’ en ga grasmaaien, afwassen, oud papier ophalen of lege flessen wegbrengen om geld in te zamelen. Misschien wil jouw klas, je sportvereniging of je bedrijf je hier wel bij helpen.

Start een actie

Bak cupcakes of andere lekkernijen en verkoop ze voor KidsRights.

Start een actie

Om een actie te starten dien je een account te hebben. Heb je die nog niet? Maak dan hier een account aan.